Menu

Zabíjačka - Mlynček na mäso

Zabíjačka - veci na zabíjačku, ktoré by Vám nemali chýbať, sú základom každej dobrej domácej slávnostnej udalosti. Mlynčeky, sitká, nože a iné príslušenstvo sú nevyhnutnými nástrojmi, ktoré vám umožnia pripraviť čerstvé mäsové špeciality s ľahkosťou a precíznosťou. S takouto kompletnou výbavou sa vaša domáca zabíjačka stane odteraz nielen tradíciou, ale aj radosťou, ktorú budete s radosťou opakovať.

Mlynčeky na mäso sú nedoceniteľným pomocníkom pri mletí mäsa a príprave vlastných mäsových kúskov, či už ide o mäso na klobásy, jaternice alebo iné špeciality. Ich robustná konštrukcia a presná mletie umožňujú dosiahnuť dokonalú konzistenciu a chuť, čím sa vaše domáce recepty stanú ešte chutnejšími a autentickejšími.

Plnička na klobásy a jaternice je ďalším neodmysliteľným príslušenstvom pre každú domácu zabíjačku. Tento šikovný nástroj vám umožní ľahko a efektívne naplniť obaly a vytvoriť dokonalé klobásy a jaternice podľa vašich predstáv a preferencií.

S týmito nevyhnutnými vecami na zabíjačku sa každý domáci kuchár môže stať majstrom mäsových špecialít a priniesť do svojho jedálneho lístka chuťové zážitky, ktoré budú dlho spomínať.

9 položiek

Tipy, čo si pripraviť na domácu zabíjačku

Ak plánujete tradičnú domácu zabíjačku, určite nezabudnite na mlynček na mäso s rôznymi veľkosťami sitiek, plničku na klobásy a kvalitné mäsiarske nože. Praktické sú aj nerezové misy na miešanie plniek, háky a háčiky na zavesenie mäsa, kuchynské váhy a teplomery pre presné sledovanie teploty pri spracovaní.

Najčastejšie otázky zákazníkov

Aký mlynček je najlepší na zabíjačku?
Odporúčame ručné alebo elektrické mlynčeky s robustným kovovým telom a výmennými sitkami. Dôležité je, aby zvládli spracovať aj väčšie množstvo mäsa bez prehrievania alebo upchávania.

Je plnička na klobásy nevyhnutná?
Áno, plnička vám výrazne uľahčí a zrýchli prácu, najmä pri výrobe väčšieho množstva klobás alebo jaterníc. Navyše zabezpečí rovnomerné naplnenie a kvalitný výsledný tvar.

Aké nože použiť na porcovanie mäsa?
Na porcovanie mäsa sú najvhodnejšie mäsiarske nože s pevnou čepeľou, ideálne z nerezovej ocele. Na presnejšie úpravy použite vykosťovací nôž, na sekanie zas sekáč alebo ťažší nôž s širokou čepeľou.

Odporúčanie pre tradičný zážitok

Pre autentickú zabíjačku odporúčame pripraviť si všetko vopred – náradie, nádoby, koreniny aj obaly na klobásy či jaternice. Mlynček a plnička by mali byť stabilné a ľahko umývateľné. Nezabudnite na ochranné rukavice a zásteru pre bezpečnosť a hygienu. A čo je najdôležitejšie – zabíjačka nie je len o výrobe jedla, ale aj o spoločnom zážitku. S dobrou výbavou sa stane radosťou, ktorú si budete chcieť zopakovať každý rok.

Výrobcovia
Cena

Výrobca

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Potrebujete pomôcť s objednávkou?

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Nákupný košík